Onderzoeksmethoden (10e druk)
Voor docenten

Docent

 

Uitwerkingen opdrachten boek

Bent u docent en schrijft u de methode Onderzoeksmethoden voor? Dan kunt u de uitwerkingen van de opdrachten opvragen bij onze klantenservice: klantenservice@boomhogeronderwijs.nl

 

Dit deel van de website bevat het studentvolgsysteem. Het studentvolgsysteem is alleen toegankelijk voor docenten met een docentaccount. U ontvangt dit account bij aanvraag van een docentexemplaar

 

De mogelijkheden van een docentaccount

Met een docentaccount kunt u alle onderdelen van de website gebruiken. U heeft toegang tot het materiaal voor de studenten, en daarnaast kunt ook ook gebruikmaken van de volgende mogelijkheden:

 

1. Studentvolgsysteem

Veel docenten vinden het prettig om te zien wat de vorderingen van hun studenten zijn bij het volgen van de cursus op de website. Daarom bevat de website een studentvolgsysteem. Meer uitleg hierover vindt u hier.

 

2. Aanwijzingen alleen voor uw eigen studenten 

Het is mogelijk om op de pagina's opmerkingen te plaatsen die alleen uw eigen studenten te lezen krijgen. Deze opmerkingen zijn alleen leesbaar voor uw studenten wanneer zij uw code koppelen aan hun account. Meer uitleg hierover vindt u hier.

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze helpdesk.

Tip: deze website werkt wel op systemen met een smal scherm zoals een smartphone, maar je kunt hem beter gebruiken op een computer of tablet.

Hint: this website does work on a smartphone screen, but we recommend that you use a computer or tablet.